MTBBelg >>> MTBRoutes.be MTB Reisverhalen Rode Lintjes
MTB Reisverhalen
 MTB Reisverhalen - Het Transalp avontuur van de ploegen Dance with the Devil 1 & 2 - Epiloog
Algemeen  
Never give up - Transalp 2001  
België  
Engeland  
Frankrijk  
Duitsland  
Oostenrijk  
Italië  
Transalp  
 
Disclaimer  
Al de verslagen die op deze website staan, zijn eigendom van hun respectievelijke schrijvers. Dus niets mag gekopieerd worden zonder hun toestemming.


In de loop van de middag komen we de broer van Gunther tegen aan de bikewash, ze zijn rond 16.05 h aangekomen eigenlijk juist buiten tijd, doch dit wordt niet in aanmerking genomen vanwege de wegvergissing deze morgen, hun tijd wordt beschouwd als zijnde binnen de tijd… oef, goed zo!!!
Ze hebben het meer dan verdiend.

Gunther schijnt geweldig te hebben afgezien, zoals ik hem deze morgen aan de start zag was dat te verwachten - proficiat voor uw doorzettingsvermogen Gunther, velen zouden het hebben opgegeven.

Bij de prijsuitreiking wordt aan eenieder die de TAC heeft uitgereden een Finisher - T-shirt, een beker onder de vorm van een halveliterglas Erdingerbier en een soort diploma met de uitslag gegeven.

Na de uitreiking gaan we nog een stapje in de wereld zetten, veel later dan 1 uur 's nachts in een plaatselijk cafeetje halen we niet, we zijn uitgeput, we eten chips en nootjes tot we erbij neervallen, dat kan nu allemaal terug.
Ik heb Magali opgebeld met de vraag frieten met biefstuk te maken als is terug ben zondag.

Ik heb mijn vouwbedje met slaapzak buiten gezet, onder een italiaanse sterrenhemel val ik bij een temperatuur van zo een 25 graden zatjes in slaap en droom zacht van italiaanse schonen die mij toejuichen langs de kant van de weg.
Roem is mijn deel - mijn naam wordt weggeschreven in de annalen van de TAC, één van de 2.500 die tot op heden hebben uitgereden…………..